"Amsterdam is veel mooier, zeker in de Johan Cruyff Arena" - Vincent van der Voort wil Nederlandse Premier League-speeldag verhuizen

Afgelopen donderdag was de Premier League Darts te gast in Rotterdam. Maar als het van Vincent van der Voort afhangt verhuist het hele circus volgend jaar naar een andere Nederlandse stad.

Van der Voort was afgelopen donderdag als analist te gast bij Viaplay. De 48-jarige Nederlander zag Nathan Aspinall de weektitel pakken door in de finale Michael Smith te verslaan.

Jaarlijks vindt er een Premier League-speeldag plaats de Rotterdamse zaal Ahoy. "Maar dat is wel de verkeerde stad hè", lacht Van der Voort. "Amsterdam is mooier."

Van der Voort heeft ook al een idee waar dat evenement zou moeten plaatsvinden. "Doe maar de Johan Cruyff Arena, dat zou helemaal top zijn. Ik heb daar eerder een demo mogen spelen, dat is het mooiste wat er is."

De Premier League Darts gaat komende donderdag verder. Dan vindt de dertiende speeldag plaats in de M&S Bank Arena in Liverpool. Michael van Gerwen treft daar in de kwartfinales Peter Wright.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties