(VIDEO) Waanzinnig moment in halve finale CDC als Stowe Buntz twee darts tegelijk weggooit en toch wint

De CDC Tour was weer gestart. Het Championship Darts Circuit is een route naar het PDC WK Darts in het Alexandra Palace voor spelers uit Noord-Amerika.

Een halve finale tussen David Cameron en Stowe Buntz op een recent evenement bevatte een opmerkelijk incident in wat uiteindelijk de voorlaatste leg zou blijken te zijn.

Met Cameron, een ster van de Seniors Darts Tour, 6-5 voor in een wedstrijd tot zeven legs en wachtend op 80, gooide Buntz de handdoek volledig in de ring. Buntz probeerde schijnbaar zo snel mogelijk van het podium af te komen en gooide zijn pijlen zonder na te denken op het bord, hij gooide er zelfs 2 tegelijk om zo snel mogelijk klaar te zijn.

Opmerkelijk genoeg lukte het Cameron maar niet om de winnende dubbel te raken en plotseling was het Buntz zelf die de kans kreeg om te winnen. Hij gooide de dubbel 20 en kwam zo op 6-6.Uiteindelijk won Buntz deze wedstrijd en zelf ook de titel.

Bekijk een van de gekste eindes van een leg die je ooit zult zien in de video hieronder!

Lees meer over:
PDC WK Darts CDC Tour Stowe Buntz

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties