Vincent van der Voort en Mervyn King missen WK Darts voor het eerst in 17 jaar

Vincent van der Voort en Mervyn King zijn er allebei niet in geslaagd om hun laatste strohalm te grijpen bij het laatste kwalificatietoernooi voor het WK Darts.

Beide spelers wisten zich niet via de Pro Tour te kwalificeren voor het WK Darts en moesten daardoor hun heil zoeken bij het Tour Card-kwalificatietoernooi. Bij deze qualifier kon na een wedstrijd echter al een streep door hun hoop op deelname in Alexandra Palace. Van der Voort verloor in zijn eerste partij van Jeffrey Sparidaans (6-2), terwijl King onderuit ging tegen Pascal Rupprecht (6-5).

Van der Voort en King maakten in 2007 de overstap van de BDO naar de PDC en wisten sindsdien altijd plaatsing te bemachtigen voor het WK Darts. 'Fast Vinnie' haalde bij de edities van 2011 en 2015 de kwartfinale in Alexandra Palace. King was in 2009 zelfs halvefinalist en kwam twee jaar geleden nog tot de kwartfinales.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties