Voetballers van Newcastle United brengen bezoekje aan Premier League Darts, maar trainer weet van niets

Een aantal bekende gezichten werden donderdagavond in het publiek gespot tijdens de vierde speelronde van de Premier League Darts in Newcastle. Enkele spelers van de Engelse club Newcastle United besloten om een bezoekje te brengen.

Dan Burn, Sean Longstaff, Harvey Barnes, Mark Gillespie, Paul Dummett, Elliot Anderson en Matt Target werden door de camera's van Sky Sports opgemerkt. Het zevental had echter geen toestemming gevraagd aan hun trainer Eddie Howe, zo bleek een dag later tijdens de persconferentie.

"Nee dat wist ik niet nee. Kun je mij de lijst met namen geven van de spelers die er waren?", verzocht de Engelse manager aan de journalisten. "Hopelijk is het niet te laat geworden haha."

Of het inderdaad niet te laat is geworden is niet bekend. Het zal trainer Howe echter ongetwijfeld goed doen dat de spelers geen bier op hun tafel hadden staan, iets wat wel gebruikelijk is in het darten.

Lees meer over:
PDC Premier League Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties