"Volgende week win ik gewoon opnieuw" - Michael van Gerwen wil record breken van vier weektitels op rij in Premier League Darts

Michael van Gerwen heeft voor de derde week rij op een speeldag in de Premier League Darts gewonnen. 'Mighty Mike' verstevigt zo uiteraard nog zijn leidersplaats in de tussenstand.

Van Gerwen was in de finale in Newcastle met 6-4 te sterk voor Nathan Aspinall. "Ik haalde een redelijk goed niveau vanavond, al kon ik het mezelf soms nog wat makkelijker gemaakt hebben,", zegt de 34-jarige Nederlander.

"Maar dat is darts, soms moet je ook die wedstrijden waarin het minder loopt tot een goed einde weten te brengen. Mijn vertrouwen is alleszins heel hoog, zeker wat betreft televisiewedstrijden. Ik ben er dit jaar extra hard op gebrand om iedereen te tonen wat ik kan."

"Toch zit er nog meer in de tank dan wat ik tot dusver liet zien", vervolgt Van Gerwen. "Maar deze competitie duurt nog lang, ik bewaar het beste voor de slotfase."

Record

Sinds de invoering van het nieuwe format won nog nooit iemand vier speeldagen op rij. "Volgende week zal ik dat record breken, schrijf maar op", besluit een zelfzekere Van Gerwen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties