Voorbode voor verrassingen op World Grand Prix? Ongeplaatste spelers wonnen meeste ranking prijzengeld in augustus en september

In de maanden augustus en september werden er zes PDC-rankingtoernooien gespeeld; drie Players Championships en drie Euro Tour-evenementen.

Dave Chisnall wist bij deze zes toernooien het meeste prijzengeld te verdienen, zo berekende Philipp Wolff. Mede dankzij zijn titel op de Belgian Darts Open incasseerde Chisnall in totaal 39.250 pond.

Achter Chisnall volgen Joe Cullen (35.250 pond) en Nathan Aspinall (30.750 pond). Cullen won eveneens een Euro Tour op de Hungarian Darts Trophy, terwijl Aspinall twee Players Championship-finales haalde en er daarvan één op zijn naam schreef.

Opvallend is dat de drie bovengenoemde spelers allemaal een ongeplaatste status hebben op de World Grand Prix. Een voorbode voor verrassingen op het dubbel-in dubbel-uit toernooi?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties