"Vorm van vloertoernooien meenemen naar tv-toernooien" - Damon Heta weet wat hem te doen staat na zege op Players Championship 4

Damon Heta heeft het vierde Players Championship van het jaar gewonnen. 'The Heat' was in een hoogstaande finale met 8-4 te sterk voor Chris Dobey.

"Ik heb echt gevochten vandaag", opent Heta, die een gemiddelde van 103,37 haalde in de finale. "Ik had geen consistentie in mijn spel vandaag tot die finale. Maar voor de finale had ik mezelf ingeprent om ontspannen te spelen en daar ben ik ook in geslaagd."

Heta gooide in de finale enkele 100+ finishes. "Ik had er echt vertrouwen in. Dat is een grote vooruitgang die ik heb geboekt de voorbije jaren, vroeger zou ik veel meer getwijfeld hebben als ik voor zo'n hoge finishes moest gaan."

Doelen

De 36-jarige Australiër staat momenteel elfde op de wereldranglijst. "Ik heb mijn doelen voor 2024 al gesteld. Ik heb ze opgeschreven, maar ik wil niet te veel zeggen."

"Voor mij wordt het vooral belangrijk om de vorm die ik toon op de vloertoernooien mee te brengen naar de grotere podia, ik heb er vertrouwen in dat het gaat lukken. Ik heb er achter de schermen hard aan gewerkt en wil nu de vruchten plukken van dat harde werk.

"Ik ben volledig gefocust. Ik heb grote doelen en ik doe er alles aan om die te bereiken, dus hopelijk lukt het allemaal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties