Wade enkele dagen na geboorte tweede kind actief op World Series: 'Het was een beetje een gekkenhuis voor mij'

James Wade en zijn vrouw Samantha Marsh werden vorige week de trotse ouders van Alfie, een broertje voor Arthur Wade.

"Het was een beetje een gekkenhuis voor mij, want ik was woensdag bij het Players Championship-toernooi in Barnsley", zegt Wade tegenover Daily Star. "Hoewel ik me graag op mijn werk wilde concentreren, is dat veel gemakkelijker gezegd dan gedaan als je je honderden kilometers van huis zorgen maakt over je gezin. Achteraf gezien had ik waarschijnlijk niet naar Barnsley moeten gaan, want ik was met mijn hart bij Samantha, maar ik heb me altijd volledig willen inzetten voor het darten en proberen om zoveel mogelijk rankingpunten te pakken."

Beste vorm komt eraan

Enkele dagen na de geboorte vertrok Wade alweer voor drie World Series-toernooien in Australië en Nieuw-Zeeland. "Het was jammer dat ik, na enkele Premier League-avonden te hebben gewonnen en hoge gemiddelden te hebben gehaald, door een gezondheidscrisis (Wade lag zelfs een tijdje in het ziekenhuis) het darten even op een laag pitje moest zetten, maar ik weet dat de beste vorm er weer aan zit te komen."

"Ik kijk uit naar deze trip en het behalen van mijn eerste World Series-titel, wat me een goede uitgangspositie zou geven voor de World Series Finals later in de maand en de reeks grote evenementen die later in het jaar komen", besluit The Machine.

Lees meer over:
PDC James Wade

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties