Wade keert anderhalve week na uitval door hartritmestoornissen weer terug in actie

James Wade maakt donderdagavond zijn rentree tijdens het bezoek van de Premier League Darts aan Londen. The Machine miste de vorige speelronde in Sheffield, nadat hij eerder deze maand kampte met hartritmestoornissen.

Tijdens de European Darts Open in Leverkusen (6-8 mei) trok Wade zich plots terug voor zijn halve finale tegen Dimitri van den Bergh. Wade moest naar het ziekenhuis gebracht worden, waar naast hartritmestoornissen ook een verhoogde bloeddruk en duizeligheid werd geconstateerd. Als gevolg van deze diagnose moest de linkshandige darter drie dagen in een Duits ziekenhuis verblijven.

Op woensdag 11 mei mocht Wade weer naar huis, maar de Premier League in Sheffield - een dag later - kwam te vroeg. Zijn afwezigheid had nauwelijks gevolgen voor zijn kansen op de play-offs. Wade is nog altijd de nummer drie met 25 punten. Hij behield zijn voorsprong van vijf punten op Peter Wright, terwijl nummer vijf Gerwyn Price een achterstand van zeven punten heeft.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties