Webster geeft Clayton goede kans tegen Van Gerwen: 'Van de vier halvefinalisten is hij het meest ontspannen'

Tot zijn grote vreugde zag Mark Webster dat zijn Jonny Clayton het laatste ticket voor de play-offs van de Premier League Darts bemachtigde.

Clayton was donderdagavond in een rechtstreeks gevecht te sterk voor concurrent Dimitri van den Bergh. Bij de laatste vier staat The Ferret tegenover Michael van Gerwen en darts-analist Mark Webster geeft zijn landgenoot Clayton een goede kans.

''Ik ben enorm blij voor Jonny dat hij het heeft gered, want daar twijfelde ik wel over. Alle puzzelstukjes vielen op z'n plek. Hij heeft laten zien hoe goed hij is en heeft zijn plek bij de laatste vier volledig verdiend'', zei Webster in zijn nabeschouwing op Sky Sports.

Clayton zal zich geen zorgen maken

Vrijdagavond worden de play-offs gespeeld en Clayton begint in de halve finale tegen Van Gerwen. ''Hij zal zeker kansen zien'', stelt Webster. ''Hij heeft vaker van Michael gewonnen, waaronder al een paar keer dit jaar. Dus daar zal hij zich geen zorgen over maken. Van de vier halvefinalisten is Jonny ook het meest ontspannen.''

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties