Webster is overtuigd: "België verdient een Premier League-speeldag"

De Premier League Darts werd dit jaar buiten het Verenigd Koninkrijk ook in Duitsland en Nederland gespeeld. Maar welke landen mogen in de toekomst hopen op de organisatie van een speeldag?

"Ik hoop dat België een Premier League-speeldag krijgt toegewezen", opent Mark Webster, zelf voormalig deelnemer aan de Premier League en tegenwoordig actief als analist bij Sky Sports.

"Het Belgian Darts Open is al twee jaar op rij een groot succes. Nergens anders op de European Tour zie je dat zelfs de namiddagsessies telkens zijn uitverkocht. De animo in dat land is bijzonder groot, vooral dankzij de sterke prestaties van Dimitri Van den Bergh."

Devon Petersen, zelf nog actief op de Pro Tour, hoopt dan weer op een speeldag in zijn thuisland Zuid-Afrika. "Mijn droom is dat de Premier League naar Kaapstad komt. Dat zou echt geweldig zijn en de mensen daar verdienen het ook, ze zijn dol op het darten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties