Webster ziet Cullen laatste play-off plaats voor Premier League grijpen: 'Dit is de belangrijkste wedstrijd uit zijn carrière'

Joe Cullen won donderdag de vijftiende speeldag van de Premier League. Hierdoor is The Rockstar met nog één speeldag te gaan opgeklommen naar de vierde plaats in de tussenstand, meteen ook de laatste plaats die recht geeft op deelname aan de play-offs.

Voormalig BDO-wereldkampioen Mark Webster, tegenwoordig aan de slag als commentator voor Sky Sports, is onder de indruk. "Als Joe in die play-offs komt, wat een prestatie zou dat zijn. Ik dacht dat Gerwyn Price die laatste play-off plaats zou grijpen. Ik dacht dat hij terug was vorige week na winst in Sheffield, maar hij bezweek deze week meteen in de eerste wedstrijd", aldus Webster tegenover Online Darts.

Rechtstreeks duel met Wright

Cullen treft volgende week op de laatste speeldag Peter Wright in de kwartfinales, een rechtstreeks duel dat zal beslissen wie de play-offs haalt. "Joe moet volgende week voorzichtig zijn, de storm trotseren, ervan genieten, maar er klaar voor zijn. Het is een grote wedstrijd, misschien wel de belangrijkste uit zijn carrière."

"Ik denk dat Joe gaan winnen", vervolgt Webster. "Hij bewees deze week al dat hij met de druk kan omgaan. Volgende week zal er echter nog meer druk opstaan. Het is waarschijnlijk een grotere wedstrijd voor hem dan voor Peter. Maar ik heb er vertrouwen in dat Joe het gaat doen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties