Weergaloze Suljovic en Rodriguez met zege op Engeland naar finale World Cup of Darts

Oostenrijk is de eerste finalist op de World Cup of Darts. Met superieure zeges in de singles op Engeland wisten Mensur Suljovic en Rowby-John Rodriguez hun land voor het eerst in de finale van dit toernooi te brengen.

Suljovic bracht de stand op 1-0 voor de Oostenrijkers door een knappe 4-1 zege op James Wade te boeken. The Gentle gooide met een gemiddelde van 109.66 een uitstekende partij.

Vervolgens was het Rodriguez die de strijd besliste. De voormalig finalist van het PDC-jeugdwereldkampioenschap speelde ook een prima wedstrijd tegen Dave Chisnall.

Vooral de finishes liepen uitstekend bij Little John, die slechts één pijltje op de dubbels miste. Rodriguez wierp 109, 128 en 86 uit om met 4-1 te winnen van Chizzy. Later op de zondagavond speelt Oostenrijk in de World Cup-finale tegen de winnaar uit de tweede halve finale tussen Wales (Gerwyn Price en Jonny Clayton) en Schotland (Peter Wright en John Henderson).

England 0-2 Oostenrijk

Single 1: James Wade (91.91) 1-4 (109.66) Mensur Suljovic

Single 2: Dave Chisnall (104.73) 1-4 (102.13) Rowby-John Rodriguez

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties