Whitlock begon al in hotel met psychologische oorlogsvoering tegen Van Duijvenbode: 'Hij riep dat winnaarscheque voor hem was'

Dirk van Duijvenbode won in de halve finales van de World Grand Prix met 4-1 van Simon Whitlock. Nog voor de wedstrijd speelde de Australiër mentale spelletjes.

"Al de avond voor de wedstrijd werd ik enorm getriggerd. Toen ik na mijn gewonnen kwartfinale buiten een biertje stond te drinken kwam ik Simon tegen. Die riep tegen mij dat hij 110.000 pond op zak had (de prijs voor de winnaar van het toernooi, red.)", aldus Van Duijvenbode bij RTL 7.

"Nou, zoiets moet je tegen mij dus niet zeggen" vervolgt 'Titan'. "Ik was direct extra gemotiveerd om hem te verslaan. Zelf heb ik die 110.000 pond overigens ook nog niet binnen, maar hij heeft ze zeker niet'', lachte de geboren Katwijker.

Ook in de wedstrijd probeerde Whitlock zijn Nederlandse opponent uit zijn spel te krijgen door het tempo te vertragen. Met onder meer een geniale 180'er liet Van Duijvenbode zien daar niet van onder de indruk te zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties