Whitlock reageert op kritiek: 'Moeilijk om je te concentreren als je vanaf het begin afgeleid wordt'

De invalbeurt van Simon Whitlock op de World Grand Prix werd in de halve eindstrijd beëindigd door Dirk van Duijvenbode, die met 4-1 in sets te sterk was voor de Australiër.

Gedurende de partij en na afloop was de kritiek niet mals voor Whitlock, die van alles probeerde om Van Duijvenbode uit zijn spel te krijgen. The Wizard is het daar niet mee eens, zo suggereert hij op Twiter.

Volgens de voormalig major-winnaar werd hij juist afgeleid. "Heel erg teleurgesteld over vandaag. Het is moeilijk om je te concentreren als je vanaf het begin afgeleid wordt", twitterde hij. "Het heeft geen zin om dat nu uit te leggen, want dan wordt dat beschouwd als slap excuus."

Whitlock besloot zijn bericht op positieve noot. The Wizard had zich namelijk niet eens gekwalificeerd voor de World Grand Prix, maar mocht door positieve coronatesten van Adrian Lewis en Stephen Bunting toch meedoen. "Ik heb geluk gehad. Ik heb de laatste 4 gehaald, twee prachtige wedstrijden gespeeld en ik sta weer in de top 16 van de wereld."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties