Wil jij een PDC Tour Card winnen? Meld je dan nu aan voor de Q-School

De PDC heeft de inschrijving voor de PDC Q-School geopend. Via deze route worden enkele tientallen nieuwe Tour Cards verdeeld. Met een Tour Card kunnen spelers meedoen aan de Pro Tour-toernooien van de PDC.

De PDC Q-School vindt plaats van 8 tot en met 14 januari 2024. Net als de afgelopen jaren wordt er op twee verschillende locaties gespeeld. Spelers uit het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Gibraltar moeten meedoen in het Engelse Milton Keynes, terwijl Europese spelers deelnemen in het Duitse Kalkar. Spelers vanuit andere werelddelen mogen kiezen aan welke Q-School ze meedoen.

Ook is de Q-School in twee fases geknipt. Tijdens de eerste fase van 8 tot en met 10 januari strijden spelers om een plek in de finalefase, waar plek is voor in totaal 128 spelers op elke speellocatie. Spelers die na 2023 hun Tour Card hebben verloren en in de top-16 van de Challenge Tour Order of Merit en/of Development Tour Order of Merit staan, zijn direct toegelaten tot de finalefase.

Tijdens de finalefase worden de Tour Cards pas verdeeld. De finalefase bestaat uit vier toernooidagen, waarbij elke dagwinnaar een PDC Tour Card ontvangt. De resterende Tour Cards worden via de Q-School Order of Merit uitgedeeld.

Deelname aan de Q-School kost 475 pond. Inschrijven kan via deze link tot donderdag 4 januari om 15:00 uur.

Lees meer over:
PDC Q-School

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen