"Wonden likken en vanavond revanche nemen" - Rob Cross met duidelijk plan na verloren finale op Belgian Darts Open

Rob Cross gaat op de zevende speeldag van de Premier League Darts op zoek naar zijn eerste weektitel. 'Voltage' neemt het in Nottingham in de kwartfinales op tegen Nathan Aspinall.

Cross wist voorlopig één keer de finale te bereiken en staat momenteel vierde in de tussenstand, op vier punten van leider Michael van Gerwen. Afgelopen weekend toonde hij nog zijn goede vorm door de finale te bereiken op het Belgian Darts Open.

"Ik heb zoveel positieve punten van het weekend, maar winnen is alles," verklaarde Cross, die uiteindelijk na een bijzonder hoogstaande finale met 8-7 verloor van Luke Littler.

"Als je goed speelt, moet je dat in je voordeel gebruiken en dat is wat Luke doet. Eerlijk, ik ben blij voor hem, hij is speciaal!"

Revanche

Cross is erop gebrand om deze week voor het eerst dit jaar een speeldag in de Premier League Darts te winnen. "Ik voel me goed, sta goed te spelen en ik kijk er naar uit om deze week weer het beste van mezelf te geven."

"Ik zal mijn wonden likken na de verloren finale op het Belgian Darts Open en hopelijk krijg ik vanavond mijn revanche!"

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties