Wright begint aan EK Darts als titelverdediger: 'Zou geweldig zijn als ik mijn titel kan verlengen'

Donderdag gaat in het Oostenrijkse Salzburg het EK Darts van start. Peter Wright won dit toernooi vorig jaar door in de finale James Wade te verslaan.

Wright kende vorige week een slechte generale repetitie op de World Grand Prix, waar hij in de openingsronde verloor van Rob Cross.

"Het was natuurlijk teleurstellend om vorige week in de eerste ronde te verliezen. Maar eerlijk is eerlijk, Rob speelde geweldig goed en verdiende de overwinning. Maar dat is nu voorbij en ik ben tevreden dat er met de European Championship al een nieuw toernooi voor de deur staat."

Hempel

'Snakebite' neemt het in de eerste ronde op tegen de Duitser Florian Hempel. "Vorig jaar was dit toernooi fantastisch voor mij persoonlijk, ik haalde gemiddeld meer dan honderd in al mijn wedstrijden. Het zou geweldig zijn als ik mijn titel kan verlengen, maar ik weet dat ik in de eerste ronde een zware loting heb tegen Florian, die zal willen laten zien wat hij kan op het grote podium."

Lees meer over:
PDC Peter Wright EK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties