Wright is zeker: 'De enige die me kan verslaan ben ikzelf'

Peter Wright is uitstekend begonnen aan zijn titelverdediging op de World Matchplay. Snakebite versloeg in de openingsronde Madars Razma met 10-4.

Wright begon uitstekend tegen Razma en stond als snel op een 5-0 voorsprong. "Nadien haalde ik een minder hoog niveau, vooral omdat ik wat minder geconcentreerd stond te spelen. Madars haalde niet zijn normale niveau en daardoor was er geen enkele spanning in de wedstrijd", zegt Wright tegenover Tungsten Tales.

Mentaal beter dan vorig jaar

De 52-jarige Schot brak na zijn wereldtitel begin dit jaar nog weinig potten. "Ik zit niet in dezelfde flow, dat klopt. Toch voel ik me mentaal beter dan vorig jaar."

In de volgende ronde treft Wright de Pool Krzysztof Ratajski, die in de eerste ronde met 10-6 te sterk was voor Stephen Bunting. "Het maakt me eigenlijk niets uit tegen wie ik moet spelen. De enige die me dit toernooi kan verslaan ben ikzelf."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties