Wright onder de indruk van Sherrock: 'Geef haar die wildcard voor de Premier League'

Peter Wright heeft zich zaterdagavond geplaatst voor de halve finales van de Grand Slam of Darts. 'Snakebite' was na een prachtige wedstrijd nipt de betere van Fallon Sherrock.

Wright won uiteindelijk met 16-13 van Sherrock. "Fallon dreef me tot het uiterste, ze speelde echt fantastisch. Het was bijzonder leuk om van zo'n wedstrijd deel te mogen uitmaken. Zelfs als ik had verloren was ik niet al te ontgoocheld geweest", aldus Wright.

Wildcard voor Sherrock

Eerder deze week pleitte Sky Sports-analist Wayne Mardle ervoor om Sherrock een wildcard te geven voor de Premier League. "Ik ben daar volledig mee akkoord. Ze zorgt voor extra toeschouwers en kan ook een inspiratie zijn voor andere vrouwen. De Premier League kan ook je carrière verwoesten, dat zagen we eerder bij enkele spelers, maar ik vrees daar niet voor bij Fallon, zij kan die druk wel aan."

Wright treft in de halve finales Michael Smith. "Hij speelde fantastisch tegen Michael van Gerwen en zette hem de hele tijd onder druk. Het belooft opnieuw een spannende wedstrijd te worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties