Wright: 'Het is wel leuk om wat mentale spelletjes te spelen, dat heb ik geleerd van Phil Taylor'

Peter Wright heeft een scheve situatie alsnog rechtgezet. Snakebite versloeg in de tweede ronde van de World Grand Prix Krzysztof Ratajski met 3-2.

Wright moest terugkeren van een 2-1 achterstand in sets, maar won vervolgens zes legs op rij om zo de wedstrijd alsnog naar zich toe te trekken. "Ik presteerde heel wisselvallig, maar ben tevreden met de zege. Mijn hele familie is hier om me aan te moedigen, jammer genoeg voelt mijn vrouw zich momenteel niet al te best, ze moet binnenkort opnieuw geopereerd worden. Dat maakt het niet makkelijk om me volledig te concentreren op dit toernooi, maar ik ben hier om te winnen."

Mentale spelletjes

De 52-jarige Schot zei na zijn overwinning in de eerste ronde dat niemand hem deze week kan verslaan en dat zijn concurrenten beter wat meer aan het oefenbord zouden staan. "Blijkbaar hebben enkele spelers daar aanstoot aan genomen. Het is echter aan hen om te beslissen of ze naar mijn interviews luisteren, ik doe dat alvast niet met hun interviews. Maar het is wel leuk om wat mentale spelletjes te spelen, dat heb ik geleerd van Phil Taylor."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties