Dobey twijfelt niet: 'Van Gerwen is nog steeds de beste speler ter wereld, maar ik kan hem verslaan'

Chris Dobey heeft een thriller overleefd in de tweede ronde van de World Grand Prix. Hollywood versloeg Adrian Lewis met 3-2 en mag het nu opnemen tegen Michael van Gerwen.

In de beslissende vijfde set kwam het tot een beslissende leg, nadat Dobey enkele matchdarts had gemist. "Ik ben bijzonder opgelucht. Die gemiste matchdarts deden natuurlijk even pijn, maar ik geef nooit op en ben heel fier op mezelf hoeveel karakter ik getoond heb", zegt Dobey.

'Een goede prestatie hier kan me richting de top-16 van de wereldranglijst brengen, dat is alleszins mijn doel om daar te staan op het einde van het jaar", vervolgt de 32-jarige Engelsman. "Ik wil volgend jaar graag van de partij zijn op de Masters."

'MVG'

Dobey neemt het in de kwartfinales op tegen Michael van Gerwen. "Ik verloor van hem in de halve finales in 2019, maar dit kan wel eens het toernooi zijn waarop ik hem ga verslaan. Hij is nog steeds de beste speler ter wereld, maar ik geloof in mijn kansen als ik mijn beste niveau haal."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen