Wright vol vertrouwen naar clash met Anderson: 'Heb nog veel meer in de tank dan wat ik dit toernooi al liet zien'

Peter Wright blijft nog steeds kans maken op een tweede wereldtitel. 'Snakebite' versloeg in de kwartfinales van het PDC-WK de jonge toernooirevelatie Callan Rydz met 5-4.

Wright kwam al snel op een 2-0 achterstand in sets. “Maar zelfs toen was ik niet ongerust omdat ik goed aan het spelen was. Ik wist dat er sowieso kansen gingen komen en die heb ik gelukkig ook gegrepen. In het tweede deel van de wedstrijd maakte ik het mezelf nog wat moeilijk door enkele dubbels te missen. Uiteindelijk was het een geweldige wedstrijd, Callan is alleszins een groot talent voor de toekomst”, aldus Wright.

De 51-jarige Schot werd opnieuw regelmatig uitgejouwd door het publiek. “Daar was ik niet door afgeleid, ik heb dat immers al eerder meegemaakt. Ik heb ervaring genoeg om daarmee om te gaan.”

Halve finale tegen Anderson

In de halve finales mag Wright het opnemen tegen zijn landgenoot Gary Anderson. “Ik heb bijzonder veel respect voor hem. Als we allebei ons beste niveau halen wordt het een geweldige wedstrijd, daar ben ik zeker van. Ik heb alleszins nog veel meer in de tank dan wat ik tot nu toe heb laten zien.”

Lees meer over:
PDC Peter Wright WK Darts

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties