Wright wint na meer dan een jaar weer eens een tv-toernooi: "Ik voelde me gewoon onverslaanbaar"

Peter Wright heeft voor het eerst sinds meer dan een jaar nog eens een tv-toernooi gewonnen. 'Snakebite' was in de finale van de Nordic Darts Masters met 11-5 te sterk voor Gerwyn Price.

Wright versloeg op weg naar de finale ook Michael van Gerwen en Michael Smith. "Het is heerlijk als het darten zo gaat, ik voelde me gewoon onverslaanbaar", zegt Wright. "Het maakte niet uit wie er voor me stond, ik voelde me zo ongelooflijk goed."

"Gerwyn is een fantastische speler, hij stond vorige week in de finale in Bahrein en hij heeft me de laatste vier keer dat ik tegen hem speelde verslagen, nu heb ik er eindelijk nog eens eentje kunnen winnen!"

"Om de beste spelers van de wereld te verslaan is briljant", vervolgt Wright. "Ik ben dankbaar om uitgenodigd te worden voor de World Series, zeker met dit geweldige publiek hier."

Moeilijk jaar achter de rug

Voor Wright verliep vorig jaar bijzonder moeilijk. "Dus laten we aan de slag gaan en meteen beginnen met winnen! Dit zal me vertrouwen geven voor de Masters volgende week."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties