Price berust in nederlaag op Nordic Darts Masters: "Wright speelde fantastisch en alle lof voor hem"

Gerwyn Price is er voor de tweede week op rij niet in geslaagd om een World Series-toernooi te winnen. Nadat hij vorige week de finale van de Bahrain Darts Masters verloor, ging hij ditmaal onderuit tegen Peter Wright in de finale van de Nordic Darts Masters.

Price verloor in de finale met 11-5. "Ik kwam er nooit aan te pas in de finale. Ik won vijf legs maar had er waarschijnlijk slechts één moeten winnen. Peter speelde fantastisch en alle lof voor hem. Hij was geweldig in de finale", aldus Price.

"Ik was opgebrand in deze wedstrijd, ik had gewoon de kracht niet meer om er een echte wedstrijd van te maken", vervolgt 'The Iceman'.

Vertrouwen

Ondanks deze nieuwe nederlaag in een finale trekt Price met vertrouwen richting de komende toernooien. "Het zal goed komen, ik speel goed en succes kan niet uitblijven. Ik heb genoten van de voorbije weken, de fans zijn geweldig, zowel hier en in Bahrein."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen