Zo kijk je dit weekend via live stream naar de PDC Women's Series-toernooien 5-8

De volgende vier toernooien van de PDC Women's Series 2024 staan op 20 en 21 april op het programma in Wigan. Enkele wedstrijden tijdens deze evenementen worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

Het is het tweede toernooiweekend van de PDC Women's Series, waarbij dames strijden om kwalificatie voor de Grand Slam of Darts en het WK Darts. Tot de deelnemers behoren onder meer Beau Greaves, Fallon Sherrock, Lisa Ashton, Mikuru Suzuki, Aileen de Graaf en Noa-Lynn van Leuven.

De wedstrijden op de streambaan worden uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Een maandabonnement kost £9.99, terwijl er ook een jaarabonnement beschikbaar is voor £59.99. Tevens is er een weekendpas te verkrijgen voor £3.99.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties