Zo kijk je dit weekend via live stream naar eerste vier toernooien van PDC Women's Series 2023

Op 25 en 26 februari staan de eerste vier toernooien van de PDC Women's Series 2023 op het programma. Enkele wedstrijden tijdens deze evenementen worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

De Engelse stad Leicester is het decor van de start van de PDC Women's Series, waarbij dames strijden om kwalificatie voor de Women's World Matchplay, Grand Slam of Darts en het WK Darts. Tot de deelnemers behoren onder meer Fallon Sherrock, Lisa Ashton, Beau Greaves, Lorraine Winstanley, Aileen de Graaf en Deta Hedman.

De wedstrijden op de streambaan worden uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Een maandabonnement kost £9.99, terwijl er ook een jaarabonnement beschikbaar is voor £59.99. Tevens is er een speciale weekendpas beschikbaar.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties