Zo kijk je dit weekend via live stream naar toernooien 13-16 van PDC Women's Series 2023

Op 29 en 30 juli staan de volgende vier toernooien van de PDC Women's Series 2023 op het programma. Enkele wedstrijden tijdens deze evenementen worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

De Engelse plaats Milton Keynes is het decor van het vervolg van de PDC Women's Series, waarbij dames strijden om kwalificatie voor de Grand Slam of Darts en het WK Darts. Ook is dit vierluik het startpunt van de kwalificatierace voor de Women's World Matchplay in 2024. Tot de deelnemers behoren onder meer Fallon Sherrock, Lisa Ashton, Beau Greaves, Lorraine Winstanley, Aileen de Graaf en Deta Hedman.

De wedstrijden op de streambaan worden uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Een maandabonnement kost £9.99, terwijl er ook een jaarabonnement beschikbaar is voor £59.99. Tevens is er een speciale zomerpas beschikbaar.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties