Zo kijk je tijdens de midweekse Pro Tour-ronde via een live stream naar Players Championship 22, 23 en 24

Van 27 tot en met 29 september staan Players Championship 22, 23 en 24 op het programma in de Metrodome in Barnsley. Deze drie PDC Pro Tour-toernooien worden door de PDC via een live stream uitgezonden.

Tot de deelnemers behoren onder meer Michael van Gerwen, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Vincent van der Voort, Raymond van Barneveld, Dimitri van den Bergh en Kim Huybrechts, maar ook grote namen als Gerwyn Price, Peter Wright, Michael Smith, Rob Cross, Nathan Aspinall en James Wade.

Alle wedstrijden van de vier streambanen worden live uitgezonden via PDCTV. Hiervoor dien je een account aan te maken en een abonnement te nemen. Er is een maandabonnement (£9.99) en jaarabonnement (£59.99) beschikbaar.

Tevens zijn er live streams beschikbaar via diverse wedkantoren. Bij deze websites heb je doorgaans een saldo van minimaal vijf euro nodig om toegang te krijgen tot het streamaanbod.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties