De Premier League Darts 2018 gaat aanstaande donderdag van start. Voor onze acht darts experts is dat de eerste mogelijkheid om punten te verzamelen voor de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Chris Mason, Jerry Hendriks, Keith Deller, Kim Huybrechts, Mark Webster, Ron Meulenkamp, Vincent van der Voort en Laure James zijn de acht deelnemers in deze competitie. Zij hebben voor de eerste speelronde inmiddels hun voorspellingen ingeleverd.

Het duel tussen Gary Anderson en Michael Smith leverde de minste verdeeldheid op. Alle acht darts experts verwachten een overwinning voor ‘The Flying Scotsman’. Vijf van de acht kandidaten verwachten een gelijkspel in de openingswedstrijd tussen Mensur Suljovic en Simon Whitlock. Mason, Meulenkamp en James voorspellen een 7-4 zege voor ‘The Gentle’.

Het merendeel verwacht een overwinning voor Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld. Enkel Meulenkamp verwacht dat Rob Cross een punt gaat overhouden aan de partij met de Nederlander.

Deller en James voorzien punt(en)verlies voor ‘Barney’. Eerstgenoemde denkt dat ‘Superchin’ een punt pakt bij zijn debuut in de Premier League. De Sky Sports-presentatrice vermoedt zelfs dat Gurney de volle buit pakt tegen Van Barneveld. Ook Gerwyn Price kan volgens haar op een punt rekenen tegen Peter Wright, zij krijgt daarbij steun van Van der Voort. ‘Fast Vinnie’ heeft eveneens 6-6 ingevuld bij de laatste partij.

Doe mee aan het Premier League Darts Spel 2018.  Maak voor maar 5 euro kans op een 1e prijs van 108 euro en een minimale prijzenpot van 668 euro!

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek