De derde speelronde van de Premier League Darts 2018 staat aanstaande donderdag op het programma. Voor onze acht darts experts is dat de mogelijkheid om weer punten te verzamelen voor de Premier League Darts VIP-voorspelcompetitie.

De spelregels zijn heel simpel. Elke week voorspellen zij de uitslagen van de daaropvolgende speelronde in de Premier League Darts. Het kiezen van de goede winnaar levert één punt op, een correcte uitslag drie punten.

De deelnemers hoeven niet te vrezen voor een ‘Judgement Night’. Iedereen speelt mee tot aan de Play-Offs, die worden op donderdag 17 mei in Londen gespeeld. Diegene die na deze avond de meeste punten heeft verzameld, wint de VIP-voorspelcompetitie.

Chris Mason, Jerry Hendriks, Keith Deller, Kim Huybrechts, Mark Webster, Ron Meulenkamp, Vincent van der Voort en Laure James zijn de acht deelnemers in deze competitie. Zij hebben voor de derde speelronde inmiddels hun voorspellingen ingeleverd.

Over drie wedstrijden zijn alle deelnemers het eens over de winnaar. Iedereen heeft een overwinning voor Daryl Gurney, Michael van Gerwen en Raymond van Barneveld ingevuld. Zij spelen tegen respectievelijk Gerwyn Price, Gary Anderson en Simon Whitlock.

Peter Wright wordt verder weinig kansen toegedicht tegen Rob Cross. Mason, Webster, Meulenkamp en Huybrechts verwachten dat ‘Snakebite’ hooguit een punt pakt. Hendriks, Deller, Van der Voort en James zien Cross winnen van Wright.

Deller en James voorspellen dat het duel tussen Mensur Suljovic en Michael Smith in een puntendeling eindigt. Hendriks, Meulenkamp en Huybrechts gaan voor een overwinning van Smith. Mason, Webster en Van der Voort denken dat Suljovic zijn eerste punten van de Premier League gaat pakken.

 

Tags:

Schrijver: Pieter Verbeek