Michael Smith heeft zich deze week kritisch uitgelaten over Glen Durrant. Bullyboy vindt het niet terecht dat Glen Durrant als BDO-speler meedoet aan de Grand Slam of Darts.

Durrant won in januari de Lakeside, maar stapte vervolgens over naar de PDC. Smith is van mening dat hij daarmee zijn deelname aan de Grand Slam of Darts heeft verspeeld. Duzza is ongelukkig met de uitspraken van zijn landgenoot en eist meer respect.

”Ik ben niet blij met de manier waarop Smith zich heeft uitgelaten”, stelt Durrant tegen Live Darts. ”Naar mijn mening verdien ik meer respect. Ik heb hem niet meer gesproken, want daar heb ik geen behoefte aan.”

”Ik ben een trotse BDO-kampioen, heb nooit iets slechts over deze bond gezegd en dat ga ik ook niet doen. Vorige week heb ik de beker teruggegeven en ik speel gewoon voor mezelf op dit toernooi. Michael is een fantastische speler en een geweldig mens, maar ik denk dat ik iets meer respect van hem verdien.”

Inmiddels heeft Smith ook gereageerd op de reactie van de drievoudig Lakeside-kampioen. Bullyboy ontkent dat hij respectloos is geweest naar Durrant. ”Ik zeg gewoon zoals het is”, zo begon hij.

”De Grand Slam of Darts bestaat naar mijn inziens uit 32 spelers. Als je een finale haalt, dan mag je meedoen. Je kan niet één organisatie verlaten en dan verwachten dat je voor die organisatie mee mag doen. Dat is mijn mening en andere spelers denken er ook zo over. Als hij dat respectloos vindt, dan wens ik hem veel succes. Ik ben hier niet om vrienden te maken.”

Tags:

Author: Pieter Verbeek