Michael van Gerwen neemt het donderdagavond op tegen Daryl Gurney tijdens de vierde speelronde van de Premier League Darts in Berlijn.

De nummer één van de wereld steekt momenteel in bloedvorm. Van Gerwen gooide vorige week 110 gemiddeld in zijn partij tegen Gary Anderson en afgelopen weekend won ‘Mighty Mike’ twee Players Championship-toernooien.

”Vorig week was briljant, het was een geweldige zege op Anderson. Nu moet ik me voorbereiden op Daryl”, vertelt de 28-jarige Brabander op de website van de PDC. ”Mijn eerste weken waren niet goed, maar nu is het gevoel prima.”

”Ik heb tegen Rob Cross, Peter Wright, Gary Anderson gespeeld. Dan is vier punten niet slecht. Echter, wil ik graag eerste in de tussenstand staan en dat sta ik nu niet. Dat geeft in ieder geval extra motivatie.”

Lawrence Lustig/PDC

Foto: Lawrence Lustig/PDC

Tags: | |

Schrijver: Pieter Verbeek