Cole kijkt uit naar clash met Adams op Lakeside: 'Op papier een geweldige wedstrijd'

Jarred Cole is één van de spelers die wordt gezien als één van de toekomstige toppers. De Londenaar speelt op dit moment op diverse circuits, omdat hij nog geen Tour Card heeft.

Zo speelde hij afgelopen jaar ook bij de bond Modern Amateur Darts (MAD), waar hij de wereldtitel veroverde. ''Ik probeer altijd mijn kansen te pakken en meer ervaring op te doen. Dat maakt mij een betere speler'', zo vertelt Cole in gesprek met Tungsten Tales.

De 21-jarige Engelsman speelde ook op het WDF-circuit, waar hij kwalificatie voor Lakeside afdwong. De loting voor dat toernooi is al verricht en dat leverde een mooi duel op, namelijk tegen dartslegende Martin Adams.

''Ik was enorm blij met de uitkomst van de loting. Op papier is het een geweldige wedstrijd. Een wedstrijd die mensen willen zien. Maar tegelijkertijd ook één van de moeilijkste tegenstanders die ik kon treffen. Echter krijgt niet iedereen de kans om op Lakeside tegen Wolfie te spelen.''

Lees meer over:
Lakeside WDF Jarred Cole

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties