Eerste editie WDF-WK op Lakeside uitgesteld naar april

De World Darts Federation (WDF) heeft besloten om de eerste editie van het WDF-WK, dat op Lakeside gespeeld zou worden, uit te stellen.

Het evenement zou oorspronkelijk van 1 tot en met 9 januari plaatsvinden in Frimley Green. Vanwege angst voor verdere corona-maatregelen heeft de WDF echter geconcludeerd dat het verstandiger is om Lakeside 2022 te verplaatsen naar 2-10 april.

"Het is duidelijk dat dit een teleurstellende beslissing is, vooral omdat er veel enthousiasme was voor de terugkeer naar Lakeside'', laat WDF secretaris-generaal Nick Rolls weten. "Maar de gezondheid en veiligheid van onze spelers en fans moet onze eerste prioriteit zijn."

"Reizen wordt ook steeds beperkter, en met zoveel spelers die van ver weg moeten komen, is het essentieel voor de WDF en de aangesloten landen dat ze nog steeds kunnen meedoen aan wat echt een mondiaal kampioenschap is. We hopen dat we met dit besluit de dromen van deze spelers overeind hebben gehouden.''

Lees meer over:
Lakeside WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties