Cole na WK-stuntzege tegen Adams: 'Geweldig om van zo'n icoon te winnen'

Jarred Cole heeft voor een grote stunt gezorgd op de openingsdag van het WDF-WK. De 21-jarige Engelsman versloeg zijn 44 jaar oudere landgenoot Martin Adams met 2-0.

Cole liet bij zijn debuut op een WK een gemiddelde van 92.69 noteren. "Martin is een icoon, toen ik de loting aan het volgen was wou ik tegen iedereen uitkomen, maar niet tegen hem. Hij haalde vandaag niet zijn beste niveau, maar zelf ben ik heel tevreden met hoe ik vandaag gespeeld heb.", aldus Cole tegenover Online Darts.

"Met dit korte format naar twee winnende sets was het bijzonder belangrijk om goed te starten", vervolgt Cole. "Dat deed ik gelukkig en daardoor kon ik ook meer ontspannen spelen en verdwenen de zenuwen geleidelijk aan gedurende de wedstrijd."

Tweede ronde tegen Allen

In de tweede ronde treft Cole de als zestiende geplaatste Engelsman Antony Allen. "Dat wordt opnieuw een moeilijke wedstrijd, hij is immers niet zomaar als reekshoofd geplaatst. Ik hoop dat ik opnieuw hetzelfde niveau als vandaag kan laten zien en dan heb ik een goede kans om nog verder te komen op dit WK."

Lees meer over:
Lakeside WDF Jarred Cole

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties