De Vreede beseft dat het beter moet om ver te komen op Lakeside: 'Zo'n eerste wedstrijd op groot toernooi is altijd moeilijk'

Ryan de Vreede heeft zich geplaatst voor de tweede ronde van het WDF-WK. De 29-jarige Nederlander versloeg in de openingsronde de Italiaan Francesco Raschini met 2-1.

De Vreede was na afloop niet helemaal tevreden. "Uiteraard is het fijn dat ik deze wedstrijd gewonnen heb, maar ik speelde absoluut niet goed. Zeker de eerste twee sets waren belabberd, nadien ging het iets beter, maar nog lang niet zoals ik zou willen", aldus De Vreede tegenover Tungsten Tales.

Toch maakt De Vreede zich niet al teveel zorgen. "Zo'n eerste wedstrijd op een groot toernooi is altijd moeilijk. Eens je die eerste ronde voorbij bent kan het toernooi echt beginnen. Ik ben met veel vertrouwen naar hier gekomen, hopelijk kan ik de goede vorm in het vervolg van het toernooi wel laten zien."

Van Dongen

In de tweede ronde treft De Vreede de Nederlandse Amerikaan Jules van Dongen. "Dat wordt uiteraard een pittige wedstrijd. Ik weet echter wat ik fout heb gedaan in mijn eerste ronde en tegen Jules zal ik er vanaf het begin van de wedstrijd staan."

Lees meer over:
Lakeside WDF Ryan de Vreede

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties