Deelnemers voor WDF World Masters, World Open en Lakeside-kwalificatietoernooi bekend

Van donderdag 8 december tot en met maandag 12 december is de Bonte Wever in Assen het strijdtoneel van enkele WDF-toernooien, waarvan de deelnemerslijsten nu online staan.

Op donderdag, vrijdag en zondag staan voor de heren en dames de World Masters op het programma. De jongens- en meisjescategorie staat op zaterdag en zondag ingepland. Bovendien wordt er ook nog een extra WDF-toernooi gespeeld; de World Open. Deze vindt plaats op vrijdag (jongens en meisjes) en zaterdag (heren en dames). Op maandag 12 december vindt het WK-kwalificatietoernooi voor Lakeside plaats, waarbij de laatste startplekken voor het WDF-WK zijn te verdienen.

Tot de deelnemers van het herentoernooi van de World Masters behoren onder meer Andy Baetens, Diogo Portela, Luke Littler, Thibault Tricole, Gian van Veen, Jelle Klaasen, Justin van Tergouw, Owen Roelofs, Richard Veenstra, Wesley Plaisier, WDF-wereldkampioen Neil Duff, Paul Lim, Jeffrey de Graaf en Leonard Gates.

Aan het damestoernooi doen onder andere Deta Hedman, Beau Greaves, Aileen de Graaf, Rhian O'Sullivan, Lerena Rietbergen, Noa-Lynn van Leuven en Mikuru Suzuki mee.

Bekijk hier alle deelnemers voor de drie WDF-toernooien in Assen.

Lees meer over:
Lakeside WDF World Masters

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties