Raman zet twijfelaars op hun plaats: 'Ik vind het geweldig dat ik mensen hun ongelijk kan aantonen'

Brian Raman heeft zijn status als eerste reekshoofd nog wat extra in de verf gezet op het WDF-WK. The Riddler versloeg in de derde ronde de Engelsman Jarred Cole met duidelijke 3-0 cijfers.

Raman maakte indruk en liet met 97.47 het derde hoogste gemiddelde dit jaar noteren. "Ik heb enorm van deze wedstrijd genoten. Ik wist dat het belangrijk was om direct goed te beginnen, ik weet immers hoe goed Jarred is. Doordat ik de eerste twee sets won kon ik nadien wat meer vrijuit spelen", aldus Raman tegenover Tungsten Tales.

De 25-jarige Belg had het publiek nochtans niet op zijn hand. "De meerderheid supporterde luidkeels voor Jarred en dat motiveerde me extra. Er was wel wat boegeroep en dan wil ik nog extra hard winnen."

Veel twijfels

"Veel mensen twijfelden voor dit WK aan mij. Ik werd zelfs niet bij de favorieten genoemd. Ik vind het geweldig dat ik mensen hun ongelijk kan aantonen", zegt Raman.

Bij de laatste acht neemt Raman het vrijdag op tegen Richard Veenstra, die woensdag met 104.91 het hoogste gemiddelde ooit op Lakeside liet noteren. "Hij speelde geweldig goed, maar zijn eerste wedstrijd was heel wat minder. Vrijdag is weer een andere dag, ook voor mij, we zien wel hoe het dan loopt. Ik kijk er alvast met vertrouwen naar uit."

Lees meer over:
Lakeside WDF Brian Raman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties