WDF-titels voor Parry en Nederlandse Amerikaan Van Dongen

Afgelopen weekend werden er kleine WDF-toernooien gespeeld in Nieuw-Zeeland en de Verenigde Staten. Deze toernooien werden gewonnen door Warren Parry en Jules van Dongen.

Parry schreef de New Zealand Masters op zijn naam door in de finale af te rekenen met Mark Cleaver (6-5). Beide finalisten ontvingen tevens een uitnodiging voor de WDF World Masters, al had verliezend finalist Cleaver al een uitnodiging voor deelname op zak.

In Florida streden Amerikaanse darters om de eindzege op de Cherry Bomb International. Dit evenement werd gewonnen door Jules van Dongen, die in Nederland is geboren maar momenteel woonachtig is in de Verenigde Staten.

Van Dongen zegevierde in de finale tegen Danny Lauby (6-4), nadat hij eerder al had gewonnen van voormalig UK Open-finalist Gary Mawson. Van Dongen mag door het veroveren van deze WDF-titel eveneens meedoen aan de World Masters.

New Zealand Masters

Halve finale

Warren Parry 5-3 Jonny Reede

Mark Cleaver 5-3 Josh Walters

Finale

Warren Parry 6-5 Mark Cleaver

Cherry Bomb International

Halve finales

Danny Lauby 5-4 Larry Butler

Jules van Dongen 5-2 Jesse Gore

Finale

Jules van Dongen 6-4 Danny Lauby

Lees meer over:
WDF

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties