Richardson als eerste speler naar finalepoule in finaleweek Online Darts League

James Richardson heeft zich woensdag als eerste speler geplaatst voor de finalegroep tijdens de finaleweek van de Online Darts Live League.

Na een spannende derde speeldag wist Ruthless de eerste groep te winnen. Richardson, die dinsdag een inhaalslag maakte met vijf overwinningen, eindigde op twintig punten nadat hij woensdag nog eens drie zeges boekte.

Maar ook concurrenten Shaun McDonald en Colin Osborne eindigden op twintig punten. Richardson en McDonald hadden bovendien met +15 ook nog eens eenzelfde legsaldo, terwijl Osborne een legsaldo van nul had. Vervolgens werd er gekeken naar de head-to-head van Richardson en McDonald tijdens de drie voorbije speelrondes en die was met 2-1 in het voordeel van de Engelsman.

De nummers twee, drie en vier van de ranglijst spelen op donderdagavond en vrijdagavond een nieuwe poule tegen twee nieuwe spelers. Dit zijn Chas Barstow en Jamie Clark.

De nummers vijf en zes van de stand op woensdag, spelen eveneens een nieuwe poule tegen nieuwe deelnemers. In deze poule zijn Richie Burnett, Jarred Cole, Greg Ritchie en Scott Marsh de instromers. Zij komen op donderdagmiddag en vrijdagmiddag in actie. Vanuit de avond groep gaan er drie spelers naar de finalegroep en vanuit de ochtend groep twee, waardoor de finalegroep dus uit zes spelers bestaat.

In tegenstelling tot de eerste editie van de Modus League in 2020 wordt er niet online via een webcamverbinding gespeeld, maar op een locatie in het Engelse Southampton. De wedstrijden zijn te volgen via het YouTube-kanaal van Online Darts.

Speelschema MODUS Online Live League (Week 5)

Woensdag 23 juni

Conan Whitehead 3-4 Martin Adams

Shaun McDonald 4-0 Colin Osborne

James Richardson 4-0 Joe Davis

Martin Adams 2-4 Shaun McDonald

Joe Davis 2-4 Conan Whitehead

Colin Osborne 2-4 James Richardson

Martin Adams 4-2 Joe Davis

Shaun McDonald 2-4 James Richardson

Conan Whitehead 3-4 Colin Osborne

Joe Davis 4-3 Shaun McDonald

Colin Osborne 4-1 Martin Adams

James Richardson 2-4 Conan Whitehead

Colin Osborne 4-1 Joe Davis

Conan Whitehead 4-3 Shaun McDonald

Martin Adams 4-1 James Richardson

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties