Deller twijfelt niet: 'Taylor is de te kloppen man op de World Seniors Masters'

Komende vrijdag gaat in de Lakeside Country Club in Frimley Green het World Seniors Masters-toernooi van start. Onder de deelnemers ook 16-voudig wereldkampioen Phil Taylor.

Taylor ging er begin dit jaar op het WK voor senioren al in de tweede ronde uit tegen Kevin Painter. "Ik zal eerlijk zijn, deze nederlaag heeft me wakker geschud, omdat ik mezelf voor schut heb gezet voor mensen die veel geld hebben betaald om naar me te komen kijken. Het enige wat ik kan beloven is dat jullie me niet meer zo zullen zien spelen", reageerde Taylor toen.

"Als ik het niet rechtzet, ga ik volledig met pensioen", zei The Power. "Ik heb nu nog een paar maanden, dan ben ik er klaar voor. Ik beloof, wie me ook steunt, dat ik klaar zal zijn voor het volgende toernooi. Ik weet precies wat ik fout heb gedaan."

Deller

Inmiddels zijn we een aantal maanden verder. In de Lakeside treft Taylor in de tweede ronde de winnaar van het duel tussen John Part en Paul Lim. Voormalig wereldkampioen Keith Deller, die zelf ook in actie komt in de Lakeside twijfelt alvast niet aan Taylor. "Ik ben zeker dat we deze keer een volledig andere Phil zullen zien", zo reageerde Deller op een vraag van dartscommentator John Rawling over wie de te kloppen man op de World Seniors Masters is.

Lees meer over:
Phil Taylor Keith Deller WSDT

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties