Duff is klaar voor duel met Thornton: "Hij zal zijn beste niveau moeten bovenhalen om mij te verslaan"

Neil Duff blijft op koers voor een eerste wereldtitel bij de senioren. De regerende WDF-wereldkampioen versloeg bij de laatste zestien Keith Deller met duidelijke 3-0 cijfers.

Duff had in de eerste ronde nog bijzonder moeizaam gewonnen van Lisa Ashton. "Ik heb meer van deze wedstrijd genoten dan die van gisteren. Zeker scorend ging het bijzonder goed, allen op mijn dubbels moet ik nog iets scherper zijn", zegt de 50-jarige Noord-Ier.

Wil Duff wereldkampioen worden moet hij op zondag drie wedstrijden winnen. "Het wordt een lange dag, maar ik ben er klaar voor. Het is voor het eerst sinds mijn WDF-wereldtitel dat ik zo scherp ben."

Thornton

In de kwartfinales treft Duff de regerende wereldkampioen bij de senioren, Robert Thornton. "Dat de beste moge winnen", lacht 'Duffman'. "Maar hij zal zijn beste niveau moeten bovenhalen om mij te verslaan. Ik ben gebrand op deze wereldtitel."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties