Durrant trekt zich terug voor World Seniors Masters; Gates vervangt drievoudig Lakeside-kampioen

Glen Durrant heeft zich teruggetrokken voor deelname aan de World Seniors Masters. Volgens de organisatie WSDT heeft Durrant aangegeven dat hij 'zich niet klaar voelt' voor deelname aan het evenement.

De organisatie heeft meteen een vervanger opgeroepen. Hierbij is de keuze gevallen op Leonard Gates, die afgelopen weekend in Blackpool het World Seniors-toernooi Champion of Champions op zijn naam schreef.

De World Seniors Masters vindt dit jaar plaats op 24 en 25 juni. Vorig jaar werd de eerste editie van dit toernooi gewonnen door David Cameron. De Canadees is er nu ook weer bij.

Verder zijn ook Phil Taylor, Robert Thornton, Martin Adams, Trina Gulliver, Bob Anderson, John Part, Neil Duff, Kevin Painter, Chris Mason en Mark Dudbridge zeker van deelname. Er zijn nog vier startplekken over. Twee worden verdeeld tijdens kwalificatietoernooien tussen 14 en 16 april. Ook de leiders van twee verschillende WSDT-rankingen krijgen een uitnodiging.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties