Gulliver geniet weer van het darten: ''Mijn leven is zoveel beter zonder alcohol''

Begin september vindt in York de tweede editie plaats van de World Seniors Matchplay. Trina Gulliver neemt het in de openingsronde op tegen Richie Howson.

Gulliver is de enige dame op dit toernooi. "Voor mij is het een eer om de eerste vrouw te zijn die is uitgenodigd voor de WSDT (World Seniors Darts Tour)-evenementen. Maar hopelijk worden er in de toekomst nog meer vrouwen uitgenodigd", zegt Gulliver.

"Ik denk dat ik word uitgenodigd op basis van mijn tien wereldtitels en op basis van mijn eerdere prestaties in de WSDT. Ook al heb ik tot nu toe nog geen WSDT-evenement gewonnen, ik ben van plan om daar verandering in te brengen. Ik denk nog lang niet aan mijn pensioen."

Alcoholverslaving

Gulliver ging de voorbije jaren door een moeilijke periode in haar privéleven, zo had de 53-jarige Engelse te kampen met een alcoholverslaving. "Het zal voor mij altijd een strijd blijven. Maar het gaat een stuk beter, mijn leven is zoveel beter zonder alcohol. Mijn perceptie en oordeel over het leven werd vertroebeld door alcohol en het is nu verfrissend dat het me niet langer beheerst."

"Ik kijk ernaar uit om in december met een kopje koffie te vieren dat ik vier jaar nuchter ben. Ik wil graag toevoegen dat ik iedereen, familie, vrienden en fans die me gesteund hebben tijdens mijn moeilijke reis, heel dankbaar ben. De reis gaat door en ik zou iedereen die hulp nodig heeft met verslaving willen aanraden hulp te zoeken. Je leven zal er zoveel beter door worden. Ik spreek uit ervaring", besluit Gulliver.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen