Laatste vier qualifiers voor World Seniors Darts Masters bekend

Afgelopen weekend werden de laatste kwalifcatietoernooien voor de World Seniors Darts Masters gespeeld. Het deelnemersveld van 16 spelers voor dit toernooi is nu compleet.

De laatste twee kwalificatietoernooien werden gewonnen door Dennis Harbour en Mark McGeeney. Harbour deed eerder dit jaar ook al mee aan de World Seniors Darts Championship, maar verloor toen met 3-0 in sets van Kevin Painter. Voormalig Lakeside-finalist McGeeney gaat voor het eerst een televisietoernooi spelen bij de World Seniors Darts Tour (WSDT).

Verder zijn nu ook de twee winnaars van de diverse rankingen bekend. Colin McGarry is als leider van de WSDT Order of Merit zeker van deelname, terwijl Richie Howson de zogeheten Money List aanvoert en daardoor ook mag meedoen in Yeovil.

De World Seniors Darts Masters vindt dit jaar plaats op 24 en 25 juni. Vorig jaar werd de eerste editie van dit toernooi gewonnen door David Cameron. De Canadees is er nu ook weer bij.

De andere deelnemers zijn Phil Taylor, Robert Thornton, Martin Adams, Trina Gulliver, Bob Anderson, John Part, Neil Duff, Kevin Painter, Chris Mason en Mark Dudbridge.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties