Loting Champion of Champions 2024 bekend: Phil Taylor tegen Martin Adams in Blackpool

De World Seniors Darts Tour (WSDT) heeft de loting bekendgemaakt voor het Champion of Champions-toernooi, het volgende televisietoernooi op het seniorencircuit.

Dit evenement vindt plaats op 23 en 24 maart in Blackpool. Het deelnemersveld voor dit toernooi telt acht spelers, waarvan er zes op basis van een wildcard zijn uitgenodigd.

Uiteraard mag Phil Taylor in zijn afscheidsjaar niet ontbreken op dit toernooi. De 16-voudig wereldkampioen heeft een wildcard gekregen en neemt het in de eerste ronde op tegen BDO-icoon Martin Adams.

Leonard Gates is de titelverdediger bij Champion of Champions. Hij won vorig jaar in de finale met 13-10 van Richie Howson. Zij staan bij de komende editie al in de eerste ronde tegenover elkaar.

Robert Thornton en John Henderson zijn de andere twee deelnemers die al bekend zijn. Zij spelen in de eerste ronde tegen qualifiers. Van 8 tot en met 10 maart worden in Reading nog 2 kwalificatietoernooien gespeeld om de laatste twee deelnemers te bepalen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties