Painter makkelijk door naar kwartfinales op World Seniors Matchplay: "Maar mijn niveau moet beter om de titel te pakken"

Kevin Painter is goed begonnen aan de World Seniors Darts Matchplay. 'The Artist' was bij de laatste zestien met 8-1 te sterk voor Deta Hedman.

"Ik begon goed en kon daardoor vrij ontspannen spelen", opent Painter. "Uiteraard ben ik tevreden met deze overwinning, al is mijn vorm wat minder dan een jaar geleden. Ik heb soms ook wat moeite om me te blijven concentreren tijdens een wedstrijd, dat wordt er zeker niet makkelijker op met het ouder worden."

In de kwartfinales neemt Painter het op tegen Jim McEwen. "Ach, eigenlijk maakt het niet uit tegen wie ik moet spelen. Ik wil gewoon wat beter spelen dan tijdens mijn eerste wedstrijd, dat is zeker nodig om kans te maken op de titel. Ik kijk er alleszins naar uit om weer dat podium op te gaan."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen