Taylor helemaal niet tevreden: "Dit was barslecht, ik verontschuldig me tegenover het publiek"

Phil Taylor heeft zich met de nodige moeite geplaatst voor de kwartfinales van de World Seniors Matchplay. In de achtste finales was 'The Power' met 9-7 te sterk voor John Part.

Ondanks de overwinning was Taylor helemaal niet tevreden. "Dit was barslecht. Ik gooide misschien wel enkele 180'ers, maar ook veel lage scores. Nee, dit was echt niet goed. Ik verontschuldig me tegenover het publiek, ze verdienen beter", zegt Taylor.

"Ik weet niet of het nog zin heeft dat ik verder doe op deze manier", vervolgt Taylor. "Ik heb onlangs mijn ogen laten laseren, maar het is aanpassen, ik heb nog steeds geen goed gevoel als ik aan de oche sta."

In de kwartfinales neemt Taylor het op tegen Paul Hogan. "Ik hen hem al lang, het is een heel aardige kerel. Ik hoop gewoon dat ik wat beter speel en dan zien we wel. Ik heb in aanloop naar dit toernooi getraind met mijn kleinzoon, maar blijkbaar niet serieus genoeg."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen