Speelschema zondagmiddag op World Seniors Darts Matchplay met onder meer Painter, Gates en Taylor

Nog acht spelers strijden om de eindzege op de World Seniors Darts Matchplay in het Engelse York. Zondagmiddag wordt er gestreden om een plek in de halve eindstrijd.

In de eerste wedstrijd staan Neil Duff en Richie Howson tegenover elkaar. Duff was in de eerste ronde verrassend te sterk voor Robert Thornton, terwijl Howson verantwoordelijk was voor de uitschakeling van Trina Gulliver.

Kevin Painter speelt na zijn afgetekende overwinning op Deta Hedman tegen Jim McEwan. Laatstgenoemde won op zaterdagavond in de eerste ronde na verlenging van Glen Durrant.

De derde wedstrijd van de middag gaat tussen Leonard Gates en David Cameron. Zij zegevierden tegen Colin McGarry en John Henderson in hun eerste wedstrijd. De laatste kwartfinale is een ontmoeting tussen Phil Taylor en Paul Hogan. Taylor schakelde zaterdag John Part uit, terwijl Hogan de winst pakte tegen Scott Mitchell.

Livestream

De World Seniors Darts Matchplay wordt niet in Nederland op televisie uitgezonden. Wel kunnen geïnteresseerden voor een bedrag van 9.99 pond het gehele weekend via een livestream kijken op www.247.tv/live/darts.

Prijzengeld

De World Seniors Darts Tour (WSDT), organisator van de World Seniors Darts Matchplay, maakte bekend dat de winnaar van het evenement een bedrag van 10.000 pond ontvangt. Daarnaast gaat de winnaar ook naar huis met een bokaal. Vorig jaar werd de beker gewonnen door Robert Thornton, die in de finale met 12-10 te sterk was voor Phil Taylor.

Speelschema World Seniors Darts Matchplay

Zondag 3 september

Kwartfinale

Neil Duff v Richie Howson

Kevin Painter v Jim McEwan

Leonard Gates v David Cameron

Phil Taylor v Paul Hogan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen